NK Kwalificatie & Nationale Klasse Vrijrijden Zaandam

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni stond alweer de volgende wedstrijd van het seizoen op de planning. Op zaterdag waren de rijdsters van de Nationale Klasse aan de beurt, voor hun was het de eerste keer dit seizoen dat ze een wedstrijd mochten rijden. Super spannend natuurlijk.

In de klasse Rolrinckel Promo behaalde Guusje de 3de plaats en werd Dikra 17de. Tessa werd 18de in de klasse Prepupil & Tess werd 8ste in de klasse Pupil Promo. Jullie hebben het allemaal super goed gedaan.

Op zondag was het tijd voor de Elite om deel te nemen aan de tweede kwalificatiewedstrijd voor de Nederlandse Kampioenschappen en mochten ook de rijdsters van de Nationale Klasse A rijden.

In de Nationale Klasse A werd Renske 🥇, Eef behaalde de🥈plaats en werd Zoë vd W 5de.

In de Tots Elite was er na veel tweede plaatsen dit seizoen eindelijk een 🥇 plaats voor Yvaine. Fenne werd 4de, Bente 6de, Lynn 7de, Juliette 9de, Bibi 11de, Lara 12de en Veerle 14de.

In de Mini Elite waren er een 4de plaats voor Liz, een 7de plaats voor Lina en een 17de plaats voor Daniek. Helaas konden Olivia en Feline door een blessure niet mee doen aan de wedstrijd, we hopen dat ze snel weer lekker mee kunnen rolschaatsen.

In de Espoir Elite werd Sofie na het rijden van de korte en de lange kur 🥉en Isis 5de.

In de Cadet Elite was er wederom een mooie 🥉 plaats voor Nine.

Alle rijdsters van Olympia hebben in deze wedstrijd laten zien weer een stapje gegroeid te zijn. Het vrijrijden gaat met vallen en opstaan, maar jullie hebben allemaal laten zien genoeg doorzettingsvermogen te hebben om ook in deze discipline te stralen!!

Over ruim twee weken staat voor ons de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma de NK Vrijrijden en Dansen, gelukkig hebben veel deelnemers zich kunnen plaatsen en mogen ze nog een keer alles uit de kast halen om hun beste resultaat van het seizoen neer te zetten op onze eigen baan in Mierlo!

Grote dank aan Jeanne en Kristy voor de begeleiding van onze rijdsters afgelopen weekend!!