Crystal Tulip Competition 2024

Wow, wat hebben we genoten van de afgelopen vier dagen in Moerkapelle. 🥰🛼

In de klasse Tots wist Yvaine haar tweede plaats🥈 naar de verplichte dansen te behouden met een mooi uitgevoerde vrije dans. Fenne wist met haar mooie dans op Barbie onverwacht een plekje te stijgen naar de derde plek 🥉. Lara (6) was vlak voor haar dans even helemaal de kluts kwijt maar daar was toen ze eenmaal aan de beurt was niks meer van te zien. Lynn (7) reed een ook nette vrije dans als Belle. Wat was het voor deze jonge meiden een ervaring om mee te mogen doen aan een internationale wedstrijd.

Daarna waren de mini’s aan de beurt. Na de voorlopige tweede plaats na de verplichte dansen voor Lina waren de verwachtingen hooggespannen. Jammer genoeg ging de vrije dans niet helemaal soepel en zakte Lina naar de vierde plek. Voor Daniek was na de verplichte dansen de top 10 nog in zicht, ze reed een mooie vrije dans met veel uistraling maar het was helaas net niet genoeg. Daniek werd uiteindelijk 13de. Nog steeds een super prestatie met 29 deelnemers. Beide dames hebben zich flink verbeterd ten op zichte van de vorige wedstrijd.

Aan het einde van de middag waren de Cadetten aan de beurt. Nine reed wederom een hele sterke vrije dans. Jammer genoeg kon ze haar eerste plek niet vasthouden maar een tweede plaats 🥈 in dit sterke deelnemers veld is ook een topprestatie. Zoë liet na haar goede verplichte dans ook een sterke vrije dans zien. Ze wist zich ten opzichte van de vorige wedstrijd flink te verbeteren en eindigde op een 5de plek. Suus die rechtstreeks vanaf het vliegveld aan deze wedstrijd begon straalde met haar vrije dans. Ook zij maakte weer een mooie stap en werd uiteindelijk 15de.

Als laatste was Mila aan de beurt in de categorie Jeugd. Na de eerste plaats op de verplichte dans haalde ze alles uit de kast en eindigde op een prachtige derde plek🥉.

Vandaag sloten we deze 4-daagse wedstrijd af met de prijsuitreiking, een gezellig diner en het afsluitende gala een echt feest voor iedereen. Dank aan Veronique, Yvon, Zoë & Suus voor de vele trainingsuren en begeleiding langs de baan.

Wat zijn we trots op al onze rijdsters en alle ouders die de afgelopen dagen heel wat op-en-neer gereden hebben om dit allemaal mogelijk te maken.

Grote dank voor Rolling 90 voor het organiseren van deze mooie internationale wedstrijd waar zoveel van onze rijdsters aan mee hebben kunnen doen en de livestream was echt fantastisch om ook zodra we even weer thuis waren te kunnen meegenieten.

Tot volgend jaar! 🌷🌷🌷