Contributie (per 1 april 2024)

  • De leden die individueel wedstrijd rijden (roldansen en/ of vrijrijden) betalen € 86,45 per kwartaal.
  • Alle overige leden betalen € 73,76 per kwartaal.

Op de 5e dag van de eerste maand van een kwartaal wordt de contributie geïncasseerd. Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren voor de 10e dag van de maand voorafgaande aan het nieuwe kwartaal. Bij tussentijdse opzegging wordt geen contributie terugbetaald.

Naast de contributie betalen alle wedstrijdleden een bondscontributie. Voor 2024 gelden de volgende bedragen:

  • Basislicentie: €15,-
  • Vrijrijden / dansen onderbouw (t/m klasse espoir): € 12,50 per discipline
  • Vrijrijden / dansen bovenbouw (vanaf cadet): € 17,50 per discipline
  • Show: € 7,50

Inschrijfkosten & Borg

Bij inschrijving brengen wij eenmalig €5,- administratiekosten in rekening.

Daarnaast brengen we een borg van €30 euro in rekening. Deze borg gebruiken wij om kostuums te maken voor de kerst- en zomershows. Mocht een lid vlak voor een show besluiten op te zeggen dan kunnen wij deze borg inhouden als compensatie voor de gemaakte kosten.

Rolschaatsen huren

Als je begint met rolschaatsen is er de mogelijkheid om bij de vereniging rolschaatsen te huren. Hiervoor betaal je een vergoeding van €22,50 per kwartaal. Na ontvangst van de rolschaatsen wordt een borg van €65 in rekening gebracht.

Als je rolschaatsen helemaal leuk vindt dan kun je daarna zelf je eigen rolschaatsen aanschaffen. Deze worden ook regelmatig aangeboden via de vereniging of specifieke facebook pagina’s.

Als je je eigen rolschaatsen wil aanschaffen overleg dan altijd even met de trainsters, zij helpen je graag met de juiste keuze te maken, niet alle rolschaatsen zijn geschikt om mee op de baan te rolschaatsen.