Artistic International Series Triest

In het weekend van 18 t/m 21 mei hebben Nine, Lina en Yvaine deel mogen nemen aan de Artistics International Series in Triest Italie. Zij waren hiervoor geselecteerd door de Nederlandse Rolschaatsbond op basis van hun prestaties bij de eerste roldans wedstrijd van het seizoen.

Op vrijdag was Yvaine al begonnen met de training voor het vrijrijden. Op zaterdag was de wedstrijd. Haar kür begon ze sterk, maar helaas liet ze paar puntjes vallen, maar ze eindigde op een mooie 18e plaats.

Op zaterdag mochten Yvaine en Lina hun vrije dansen van het roldansen laten zien. Het was een spannende dag maar beide wisten zich goed staande te houden.

Yvaine reed vandaag een zeer goede dans en dit resulteerde in een mooie 🥈 plaats. Lina was wat later op de dag aan de beurt. Ze reed een nette dans met helaas een paar kleine foutjes en eindige op een nette 17e plaats.

Op maandag was het de beurt aan Nine om haar styledans te laten zien. Ze reed een nette dans in dit Internationale zeer sterke deelnemersveld. Op dinsdag was de vrije dans van Nine aan de beurt. Ze heeft haar vrije dans met veel plezier gereden. Ze begon voorzichtig maar heeft verder nette elementen laten zien. Ze eindigde op een mooie 20e plaats.

Voor Nine, Lina en Yvaine was het een enorme ervaring om mee te mogen doen aan een wedstrijd met een sterk deelnemersveld vanuit de hele wereld. We willen Yvon bedanken voor haar begeleiding bij deze wedstrijd.